Event Schedule

Level 1 Events

Optional free events after purchase of the online course

SEMINAR: Suwon, Korea - Full Curriculum Review
Date: April 17 - 18, 2021 (Saturday - Sunday)
Location: SUWON, Korea KR
Instructors: Dae Ryong Choi, Kyoung Nam Min, Chung Jun Sub

WEBINAR: Chapter 4 Review - The Big Twelve Swing Characteristics
Date: April 19, 2021 (Monday)
Time: 9:00AM - 11:00AM Pacific Time (2 Hours)
Instructors: Dave Phillips

WEBINAR: Chapter 3 Review - The Kinematic Sequence
Date: April 29, 2021 (Thursday)
Time: 9:00AM - 11:00AM Pacific Time (2 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

WEBINAR: Level 1 - China
Date: May 07 - 08, 2021 (Friday - Saturday)
Time: 8:00AM - 12:00PM Daily China Standard Time (4 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

WEBINAR: Chapter 5 Review - TPI's Physical Screen
Date: May 13, 2021 (Thursday)
Time: 9:00AM - 11:30AM Pacific Time (2.5 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

WEBINAR: Level 1 - Full Curriculum Review
Date: May 20, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

WEBINAR: Level 1 - Full Curriculum Review
Date: June 26, 2021 (Saturday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

SEMINAR: Busan, Korea - Full Curriculum Review
Date: July 03 - 04, 2021 (Saturday - Sunday)
Location: BUSAN, Korea KR
Instructors: Robin Symes, Kyoung Nam Min, Chung Jun Sub

WEBINAR: Level 1 - Full Curriculum Review
Date: July 22, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

WEBINAR: Level 1 - China
Date: December 07 - 08, 2021 (Tuesday - Wednesday)
Time: 8:00AM - 12:00PM Daily China Standard Time (4 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

Level 2 Events

Optional free events after purchase of the online course

WEBINAR: Power 2 - Full Curriculum Review
Date: April 22, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 4:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose, Dave Phillips, Jason Zuback and Liam Mucklow

WEBINAR: Fitness 2 - Full Curriculum Review
Date: May 23, 2021 (Sunday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose, Dave Phillips, Lance Gill, Jason Glass, Mark Smith, Robert Yang & Janet Alexander

WEBINAR: Golf 2 - Full Curriculum Review
Date: May 24, 2021 (Monday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Dave Phillips, Greg Rose and Mark Blackburn

Level 3 Events

There are currently no events available. Check back soon.

Workshops

SEMINAR: Korea, Seoul - Fitness 2
Date: June 06, 2021 (Sunday)
Location: Seoul, Korea
Instructors: Cheong Kim, Victor Kim, Minjo Kim

SEMINAR: Korea, Seoul - Golf 2
Date: July 17, 2021 (Saturday)
Location: Seoul, Korea KR
Instructors: Seok Jin Yoon, Cheong Kim

TPI LIVE

Are you already Active Certified or in the process of getting Certified in one of the TPI courses and have questions on course material? No problem. Register for an upcoming TPI LIVE and ask TPI instructors directly!

FREE *

TPI Live Business Q&A

Hosted by Chris Finn and Bryan Bowman

Tuesday April 20th, 2021, 10:00 AM PT, 1:00pm ET

* This webinar is open to all Active TPI Certified members of any Certification level and will discuss subjects across any of the TPI Certification courses. Register today and submit a question in advance.

Register Learn More

Select Your Language


    Please Sign In

    Menu