Event Schedule

Level 1 Events

Optional free events after purchase of the online course

WEBINAR: Chapter 3 Review - The Kinematic Sequence
Date: August 17, 2021 (Tuesday)
Time: 4:00PM - 6:00PM Pacific Time (2 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

WEBINAR: Level 1 - Full Curriculum Review
Date: August 31, 2021 (Tuesday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

WEBINAR: Chapter 5 Review - TPI's Physical Screen
Date: September 14, 2021 (Tuesday)
Time: 1:00PM - 3:30PM Pacific Time (2.5 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

WEBINAR: Level 1 - Full Curriculum Review
Date: September 30, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

WEBINAR: Chapter 3 Review - The Kinematic Sequence
Date: October 05, 2021 (Tuesday)
Time: 4:00PM - 6:00PM Pacific Time (2 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

SEMINAR: Daegu, Korea - Full Curriculum Review
Date: October 09 - 10, 2021 (Saturday - Sunday)
Location: DAEGU, Korea KR
Instructors: Dae Ryong Choi, Kyoung Nam Min, Chung Jun Sub

WEBINAR: Level 1 - Full Curriculum Review
Date: October 21, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

WEBINAR: Chapter 5 Review - TPI's Physical Screen
Date: October 26, 2021 (Tuesday)
Time: 4:00PM - 6:30PM Pacific Time (2.5 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

WEBINAR: Chapter 3 Review - The Kinematic Sequence
Date: November 16, 2021 (Tuesday)
Time: 4:00PM - 6:00PM Pacific Time (2 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

WEBINAR: Level 1 - Full Curriculum Review
Date: November 20, 2021 (Saturday)
Time: 9:00AM - 4:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

WEBINAR: Level 1 - China
Date: December 07 - 08, 2021 (Tuesday - Wednesday)
Time: 8:00AM - 12:00PM Daily China Standard Time (4 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

SEMINAR: SEOUL, Korea - Full Curriculum Review
Date: December 11 - 12, 2021 (Saturday - Sunday)
Location: Seoul, Korea KR
Instructors: Robin Symes, Dae Ryong Choi, Kyoung Nam Min, Chung Jun Sub

WEBINAR: Chapter 5 Review - TPI's Physical Screen
Date: December 14, 2021 (Tuesday)
Time: 4:00PM - 6:30PM Pacific Time (2.5 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

WEBINAR: Level 1 - Full Curriculum Review
Date: December 16, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

Level 2 Events

Optional free events after purchase of the online course

WEBINAR: Fitness 2 - Full Curriculum Review
Date: September 11, 2021 (Saturday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose, Dave Phillips, Lance Gill, Jason Glass, Mark Smith, Robert Yang & Janet Alexander

WEBINAR: Golf 2 - Full Curriculum Review
Date: September 12, 2021 (Sunday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Dave Phillips & Greg Rose

WEBINAR: Medical Level 2 - Full Curriculum Review
Date: October 09, 2021 (Saturday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose & Mike Voight

WEBINAR: Power 2 - Full Curriculum Review
Date: October 23, 2021 (Saturday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose, Dave Phillips, Jason Zuback and Liam Mucklow

Level 3 Events

Medical Level 3 - Oceanside
Date: November 12 - 14, 2021 (Friday - Sunday)
Location: Oceanside, CA
Instructors: Dr. Greg Rose, Dave Phillips and Dr. Michael Voight

Golf Level 3 - Oceanside
Date: December 03 - 05, 2021 (Friday - Sunday)
Location: Oceanside, CA
Instructors: Dave Phillips, Dr. Greg Rose, Mark Blackburn and James Sieckmann

Fitness Level 3 - Oceanside
Date: December 10 - 12, 2021 (Friday - Sunday)
Location: Oceanside, CA
Instructors: Greg Rose, Dave Phillips, Lance Gill, Jason Glass, Mark Smith, Robert Yang & Janet Alexander

Workshops

SEMINAR: Korea, Seoul - Fitness 2 - Power and Strength Testing
Date: August 22, 2021 (Sunday)
Location: Seoul, Korea KR
Instructors: Jason Glass, Cheong Kim

SEMINAR: Korea, Seoul - Fitness 2 - Advanced Training and Program Designing
Date: September 25, 2021 (Saturday)
Location: Seoul, Korea
Instructors: Jason Glass, Cheong Kim

TPI LIVE

Are you already Active Certified or in the process of getting Certified in one of the TPI courses and have questions on course material? No problem. Register for an upcoming TPI LIVE and ask TPI instructors directly!

FREE *

NEXT EVENT

Tuesday August 10th, 2021 10:00AM PT, 1:00PM ET

* This webinar is open to all Active TPI Certified members of any Certification level and will discuss subjects across any of the TPI Certification courses. Register today and submit a question in advance.

Register Learn More

Select Your Language


    Please Sign In

    Menu