Event Schedule

Level 1 Events

Optional free events after purchase of the online course

Level 1 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: March 13, 2021 (Saturday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

The Kinematic Sequence - Review and Case Studies
Date: March 19, 2021 (Friday)
Time: 8:00AM - 10:00AM PST (2 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

The Big Twelve Swing Characteristics
Date: March 22, 2021 (Monday)
Time: 9:00AM - 11:00AM PST (2 hours)
Instructors: Dave Phillips

Level One Physical Screen - Review
Date: April 09, 2021 (Friday)
Time: 9:00AM - 11:30AM PST (2.5 hours)
Instructors: Dr. Greg Rose

Level 1 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: April 17, 2021 (Saturday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

Suwon, Korea Level 1 Seminar (Full Curriculum Review)
Date: April 17 - 18, 2021 (Saturday - Sunday)
Location: SUWON, Korea KR
Instructors: Dae Ryong Choi, Kyoung Nam Min, Chung Jun Sub

Level 1 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: May 20, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

Level 1 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: June 26, 2021 (Saturday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

Level 1 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: July 22, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 3:00PM Pacific Time (7 Hours)
Instructors: Dr. Greg Rose & Dave Phillips

Level 2 Events

Optional free events after purchase of the online course

Medical Level 2 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: March 28, 2021 (Sunday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose & Mike Voight

Junior Level 2 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: March 29, 2021 (Monday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose, Denis McDade and Milo Bryant

Power Level 2 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: April 22, 2021 (Thursday)
Time: 8:00AM - 4:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose, Dave Phillips, Jason Zuback and Liam Mucklow

Fitness Level 2 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: May 23, 2021 (Sunday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Greg Rose, Dave Phillips, Lance Gill, Jason Glass, Mark Smith, Robert Yang & Janet Alexander

Golf Level 2 Webinar (Full Curriculum Review)
Date: May 24, 2021 (Monday)
Time: 9:00AM - 5:30PM Pacific Time (8.5 hours)
Instructors: Dave Phillips, Greg Rose and Mark Blackburn

Level 3 Events

There are currently no events available. Check back soon.

Workshops

Korea, LIVE Seoul - Medical 2
Date: March 14, 2021 (Sunday)
Location: Seoul, Korea KR
Instructors: Cheong Kim, Changwoo Yu

Korea, LIVE Seoul - Golf 2
Date: April 03, 2021 (Saturday)
Location: Seoul, Korea KR
Instructors: Seok Jin Yoon, Cheong Kim

Korea, LIVE Seoul - Fitness 2
Date: June 06, 2021 (Sunday)
Location: Seoul, Korea
Instructors: Cheong Kim, Victor Kim, Minjo Kim

TPI LIVE

Are you already Active Certified or in the process of getting Certified in one of the TPI courses and have questions on course material? No problem. Register for an upcoming TPI LIVE and ask TPI instructors directly!

FREE *

TPI Live Business Q&A

Hosted by Chris Finn and Bryan Bowman

Tuesday March 23rd, 2021, 4:00 PM PT, 7pm ET

* This webinar is open to all Active TPI Certified members of any Certification level and will discuss subjects across any of the TPI Certification courses. Register today and submit a question in advance.

Register Learn More

FREE *

NEXT EVENT

Thursday March 25th, 2021 10:00AM PT

* This webinar is open to all Active TPI Certified members of any Certification level and will discuss subjects across any of the TPI Certification courses. Register today and submit a question in advance.

Register Learn More

Select Your Language


    Please Sign In

    Menu